Heb je een vraag over Summer Nights?

We proberen hem hier te beantwoorden voor je. Mail ons vooral als je nog andere vragen hebt op info@summer-nights.nl, en we zien je in september!

Van dinsdag 3 september t/m zondag 6 september 2019, op het grasveld van het Henegouwerplein in het centrum van Rotterdam, 950m lopen van Rotterdam Centraal Station.

Kom vooral op de fiets of met de trein, we hebben meer dan genoeg fietsenstallingen op het grasveld staan en vanaf Rotterdam Centraal is het 10 minuutjes lopen. Als je met de auto komt kan parkeren het beste bij Parkeergarage Schouwburgplein.

De film start als de zon onder is om 20:50 en we zijn elke dag voor 23:00 klaar.

Het festivalterrein is vanaf 17:00 voor iedereen gratis toegankelijk, we hebben muziek (DJ of live) en de bar en foodtrucks staan voor je klaar. Er is genoeg te doen op het terrein. Vanaf 20:30 kan dan iedereen die een filmticket heeft gekocht het filmterrein op.

Een standaardkaartje kost € 11,- (online Early Bird € 10,-), en voor iedereen met een Pathé Unlimited Card of Cinevillepas is entree gratis. Koop wel online even een kaartje, en we scannen je pas bij de entree. Rotterdampashouders krijgen op vertoon van hun pas 50% korting en kunnen dus een kaartje kopen voor € 5,50. Andere kortingen of passen zijn helaas niet geldig.

Nee hoor, regelen wij

We hebben de allertofste voorpremières voor jullie uitgezocht; films die zowel in Pathé als in KINO zouden passen. Mooie kwaliteitsfilms van spannende regisseurs, zeker op de twee avonden die mede gepresenteerd worden door onze partners van het IFFR (woensdag) en LantarenVenster (zondag).

De film gaat altijd door; bij storm verhuizen we naar Pathé Schouwburgplein of KINO. Houd daarvoor onze Facebook/Instagram in de gaten. Als je een Early Bird-ticket koopt ben je verzekerd van een plekje; als er nog tickets over zijn verkopen we die aan de deur.

The Peanut Butter Falcon is niet ondertiteld, Monos en The Gangster, The Cop, The Devil zijn Engels ondertiteld, de andere films Nederlands.

Helaas, nee; maar wij zorgen dat je genoeg keuze hebt.

Jazeker, als je hij/zij is aangelijnd en geen overlast geeft aan andere bezoekers is hij/zij van harte welkom!

Hoewel Pathé en KINO twee totaal verschillende bioscopen zijn kunnen we het supergoed met elkaar vinden, en wilden we graag een keer samen iets organiseren voor onze stad. Rotterdam heeft al een aantal mooie openluchtfilmfestivals waar wij graag bij aansluiten, om samen Rotterdam deze zomer tot dé filmstad van Nederland te maken.

We gaan uit van prachtig Indian summer-zomerweer, maar neem voor de zekerheid iets warms mee voor als het afkoelt rond tienen.

Mail ons vooral als je nog andere vragen hebt op info@summer-nights.nl, en we zien je in september!